keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Blogi käyntiin pelisovellusten tiimoilta

Nettisivujen yms. tuottaminen on aikaa vievää puuhaa ja tällä erää en ehdi, joten blogi täyttäköön (jopa paremmin) tätä tyhjiötä.

Mitä blogi tulee pitämään sisällään? Uutisia applied games kehityksestä ja verkostoitumisesta SCGroupin osalta ja minun osaltani, ajatuksia, kommentteja ja keskustelua opetuksessa käytettävistä pelisovelluksista sekä terveisiä maailmalta muiden kanssa käydyistä aivoriihistä ja tapatumista.

No mitä tällä hetkellä on menossa? Olemme Joensuun SciFesteillä 13. - 16.4. pitämässä Minecraft -työpajaa yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja ruotsalaisen pelifirma Mojangin kanssa. Yhteistyö on sujunut loistavasti ja fiilikset asian tiimolta erinomaiset. Samoin Suomen sisällä suunnitellaan yhteistyötahojen tapaamista ihan kasvotusten.

Minecraftia ehdimme jo koulussa testaamaankin ja tulokset olivat niin mieltäylentäviä, että pakko tämä on opetuskäytössä maailmalle saada. Tähän tulen palaamaan usesti.

Yhteistyömahdollisuuksia on kartoitttu eri yliopistoihin, yrityksiin sekä kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin.  Tästä tulee vielä hyvä. (ja seuraava pelikin on kiikarissa)

Seuraava kuukausi on tiukkaa juoksentaa eri pelisovellusten kanssa ja kiireisimpinä aikoina varmaan itsekin luen tätä blogia, että muistan mitä olen tehnyt!

Kevät on tuossa Joensuuhunkin.

Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti